Atentionare

Recomandam cititorilor acestui site sa isi isi foloseasca discernamantul si bunul simt de fiecare data cand vin in contact cu o informatie noua de pe Internet , sau cand vor sa achizitione un produs nou. De exemplu, a te baza la alegerea unui produs doar de informatiile oferite pe site-ul producatorului, informatii care nu sunt sprijinite de studii seriose, si care pot fi doar o incercare de promovare a produsului, nu este o dovada de discernamant. Un alt exemplu: daca cineva va spune ca a avut rezultate exceptionale cu polenul, acest lucru poate fi adevarat (se stie de exemplu ca exista clinici care folosesc cu mare succes terapii apicole), insa nu inseamna ca va fi adevarat si pentru dumneavoastra. Se stie de exemplu, ca un anumit procent din populatie are alergie la polen. Pentru acestia, polenul poate fi chiar foarte periculos.

De asemenea, a crede orice reclama care afirma ca ofera cele mai mici preturi, fara a face o verificare prealabila, va poate duce in eroare. Trebuie sa stiti ca multe companii ofera remuneratii angajatilor in functie de vanzarile efectuate, astfel ca acestia va vor recomanda nu cele mai bune produse ci cele mai scumpe. De aceea va recomandam sa cautati informatii despre produse intr-un cerc mai larg, de exemplu, pe diverse forumuri unde oamenii dezbat eficacitatea produselor, etc.

In cazul in care doriti sa incepeti o terapie naturista, faceti acest lucru sub coordonarea unei persoane calificate, care au obtinut rezultate verificabile in acest domeniu (ex. terapeutul Petre Anca,  dr. Ovidiu Chis, dr. Calin Marginean, dr. Crina Veres, etc)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *